Despre Noi

The Vintage Booth este o cabina foto deschisă, ideală pentru evenimentul tău, cu un design unic , atrăgător, special creat de echipa noastră, un concept nou în industria photo booth-urilor din Romania . The Vintage Booth a luat ființă cu puțin timp în urmă, când, animați de idea deschiderii unui business, am descoperit photo booth-ul, acest must have al oricărei petreceri,  în trend ascendent atât în țară, cât și peste hotare.

Analizând piața din România, am ajuns la concluzia că, toate afacerile în domeniu se bazează, în principal pe a oferi servicii fotografice, însă pentru noi nu a fost suficient. De aceea, design-ul cabinei foto vintage a fost special conceput pentru a oferi o notă aparte evenimentului dumneavoastră,  deoarece am considerat că, pe lângă calitatea fotografiilor, clienții nostril vor aprecia și partea estetică a cabinei foto,  aspectul cabinei oferind un plus de rafinament și stil, petrecerii dumneavoastră.

Cabina foto de închiriat, The Vintage Booth va oferi invitaților dumneavoastră o experiență de neuitat, fie că este vorba despre o nuntă, botez, o petrecere privată, corporate sau chiar fără vreo ocazie specială.  Unul dintre avantajele cabinei foto, The Vintage Booth, este acela că surprinde momente extraordinare pentru un număr mare de persoane, invitații având posibilitatea de a se fotografia în același timp.

Cabina foto vintage dispune de cea mai modernă tehnologie, oferind o gamă variată de posibilități în ceea ce privește formatul printurilor și serviciile adiacente. Suntem convinși că prin intermediul cabinei noastre foto, se pot crea amintiri de neuitat, imortalizând cele mai placute și haioase ipostaze, posibilitățile fiind nelimitate. Cabina foto vintage va fi apreciată la maxim de toți invitații dumneavoastră, fie că este vorba de copii sau de către adulți.

Pachetele noastre includ printuri nelimitate,  animații video, efecte speciale, toate acestea cu echipament de ultimă generație, aparat foto profesional, imprimantă special concepută pentru a vă asigura printuri de calitate, plus o multitudine de accesorii și recuzită amuzantă, ce vor tine petrecerea în toi. La finalul evenimentului nu rămân doar fotografiile, ci o întreagă experiență fun de la cabina foto.

Start typing and press Enter to search