Botezul este o petrecere altfel,un prilej de bucurie în viața fiecăruia, închirierea unei cabine foto, oferindu-i micuțului amintiri ce îl vor face să râdă peste ani, dar și invitaților clipe de neuitat. Cabina foto este noul trend și soluția cea mai bună pentru acel WOW al evenimentului.

Va oferim posibilitatea personalizării atât prin alegerea unui fundal, cât și prin crearea unei grafici cu elementele dorite( personaje din desenele animate, animăluțele preferate, suzetă, cărucior, poza micuțului), totul pentru a oferi o notă aparte evenimentului dumneavoatră. Inivitații, fie ei adulți sau copii, se vor bucura de pozele efectuate in câteva secunde, având la dispoziție o multitudine de accesorii haioase și recuzită ( mustăți, măști, buze, pălării, ochelari, pistoale, săbii) dar și mesaje amuzante ce se potrivesc la fix evenimentului dumneavoastră. Astfel fotografiile vor rămâne drept mărturie a momentelor excepționale trăite, având posibilitatea aplicării magneților pe spatele acestora.

Ne-am gândit la dumneavoastră, clienții nostril, proaspeții părinți care cu siguranță își doresc să păstreze amintirile primei petreceri a micuței vedete, așadar vă propunem guestbook-ul, un album foto special pregătit pentru ca invitații să așterne un gând frumos sau o urare de bun venit în lume, alături de fotografia lor. Cabina foto, The Vintage Booth funcționează în baza unui soft performant, ce va permite share-uirea fiecărei sesiuni foto de la cabină, pe conturile personale de socializare ( Facebook, Instagram) ori trimiterea lor pe e-mail. Pentru a evita aglomerarea zonei de la cabina foto, am inclus în portofoliul de servicii pe care vi-l oferim, Sharing Satation-ul,  un dispozitiv independent de cabina foto, astfel, invitații pot distribui pozele preferate pe rețelele de socializare sau pe e-mail mai ușor, în acest fel, cabina va fi folosită doar pentru fotografiere.Dar asta nu este tot, pe lângă fotografii, există posibilitatea creării de Gif-uri ori alegerea unui filtru, și înregistrarea video a unui mesaj.

Din dorința de a fi unici, de a crea evenimentul perfect și de a imortaliza momentele speciale din viața clienților nostrii, avem două cadouri inedite, incluse în pachetele noastre Platinum.

Filmarea evenimentului din perspectiva cabinei foto, pentru a transforma chiar și momentele de pregătire dintre sesiunile foto, în amintiri hazlii. Camera video va captura imagini cu rezoluție Ultra Hd 4k, iar noi vom edita filmarea, astfel încât, în final, clienții să rămână cu o selecție de cadre , cu cele mai haioase ipostaze ale serii.

Portretul brodat este o noutate în materie de broderie computerizată, transformând o simplă fotografie într-un tablou, pentru a cărui realizare a fost nevoie de un număr de aproximativ împunsături de ac, fiind o lucrare complexă.

Start typing and press Enter to search